Dobrodošli

DOBRODOŠLI

 

 

Poštovani roditelji i posetioci,

 

Dobrodošli na sajt Francuske Škole u Beogradu, najstarije internacionalne škole u Beogradu,

 

Da li birate zahtevno i internacionalno obrazovanje za svoju decu ?

Onda ste u dobrim rukama u Francuskoj Školi u Beogradu. Nudimo Vam školu sa humanim okruženjem gde se Vaše dete oslovljava sa imenom. Takvo okruženje stvara bliskost između roditelja, nastavnika i direkcije škole, što omogućava redovnu i lakšu komunikaciju.

 

Mi želimo, kao i Vi, decu koja dolaze srećna u školu, a videti ih ujutru nasmejane kako trče prema svojim drugarima je jedna od mojih najvećih radosti.

U tom kontekstu, učenici se razvijaju, rastu i uče sa samopouzdanjem okruženi dobronamernosti.

 

Sa te tačke gledišta, francuski program, koji je odobrilo Ministarstvo Prosvete Francuske, Vam garantuje koordiniran i progresivan razvoj učenja. Ovaj nastavni program je poznat i priznat širom sveta zahvaljujući mreži Agencije za francusko obrazovanje u inostranstvu (AEFE), mreži kojoj ponosno pripadamo jer Vam ona obezdeđuje pedagošku stručnost i kvalitetnu nastavu.

 

U Francuskoj Školi u Beogradu, učenici uče engleski jezik već od vrtića i završavaju gimnaziju sa tečnim i odličnim znanjem tog jezika. Oni takođe uče i srpski jezik i kulturu jer oni čine naš identitet u Beogradu. Učenici su istovremeno okruženi francuskim jezikom na kome se odvijaju časovi. Zatim, počev od 7. razreda, oni biraju 4. jezik po njihovom izboru, italijanski, nemački ili španski.

 

Prema tome, kada napuštaju Francusku Školu u Beogradu, naši učenici su spremni da postanu građani sveta i da polete svojim krilima prema drugim horizontima.

 

Pozivam Vas da dođete da razgovarate sa nama i da se sami uverite u to.  Čitav tim Francuske Škole u Beogradu  je tu za Vas i Vašu decu.

 

Sa zadovoljstvom da ćemo se uskoro sresti,

 

Upravnica

Christine CHOURRÉ