Akcija solidarnosti

Imajući u vidu tragediju koja se desila u Turskoj, odlučli smo da učestvujemo u prikupljanju pomoći za porodice u nevolji. Svu prikupljenu pomoć, preuzeće i transportovati do područja pogođenih zemljotresom turska ambasada u Srbiji. Donacije možete ubaciti u za to predviđenu kutiju koja se nalazi ispred kantine (Kablarska 31-35a) i koja će vam biti na raspolaganju do petka 10. februara u podne.

Spisak potrebne pomoći:

  • zimska garderoba za decu i odrasle: jakne, kaputi, kabanice, duboke cipele, čizme, džemperi, pantalone, rukavice, šalovi, kape, čarape, donji veš;
  • druge potrepštine: šatori, kreveti, dušeci (za šatore), pokrivači, vreće za spavanje, plinske peći ili radijatori, termosi, ručne lampe, eksterne baterije za mobilne telefone, agregati, hrana (konzervirana sa produženim rokom trajanja), hrana za bebe, pelene, sredstva za higijenu i čišćenje, ulošci.

Hvala unapred u ime Francuske škole u Beogadu i Ambasade Turske svim našim učenicima, njihovim roditeljima i našim zaposlenima na građanskoj odgovornosti, saosećanju i humanosti.